Mitt sista inlägg i bloggen.

Den här bloggen kommer inte uppdateras mer efter det här. Ser ingen mening med att fortsätta och mycket känns det som att det jag skrivit om här, det livet jag levde då är så otroligt avlägset, personerna jag hade i mitt liv då och allt har förändrats. På ett sätt är det nästan smärtsamt att läsa igenom arkiven, som att läsa om någon annans liv jag lika gärna kunde läst om i en bok eller sett en film om. Saknar delar av det så otroligt mycket men life goes on.. På tiden att mitt gör det.

Haha väldigt va dramatiskt det lät :) Hur som helst så kommer det garanterat poppa upp en ny blogg i framtiden, när jag får lust och när jag fått ordning på saker och ting igen.

Tack för allt!


Funderade länge på om jag skulle radera bort bloggen helt eller inte men tänker låta den ligga kvar nån vecka och sen låser jag den. Vill inte radera bort den helt men vill inte ha den tillgänglig, så så får det bli :)


Så ser det ut.

Alltså.. nog för att det var tråkigt att gå hemma om dagarna och att jag faktiskt älskar att träffa folk varje dag och ha något att göra. Men gå upp 07.00 på morronen, pallra sig till jobbet och jobba nio timmar för att sen komma hem runt 22.15 och laga mat tills nästa dag och sen nästan stupa direkt i säng.. Det är 15 timmar som bara går åt till jobb och relaterade saker som buss dit och grejer.

Vart tog all tid vägen? :)


Inte så konstigt längre att jag nu efter veckan hade 82 olästa mail och 265 oläst blogginlägg..... Men ja, imorrn är det jobb igen ;D

Bara man vill så

För ungefär 1½ vecka sen skrev jag en ansökan till ett jobb och redan då så bestämde jag mig för att det jobbet ska jag ha, fanns inget annat alternativ.. Haha jag va tillochmed så kaxig att jag berättat för folk att om 2 veckor kommer jag börja jobba :) Lite och ta ut segern i förskott kanske.. speciellt när ingen annan svarat på mina ansökningar på månader. Men i måndags ringde chefen för företaget och kallade mig på intervju och idag var jag på intervjun apnervös men 3 minuter in i den säger han att jobbet är mitt :D

Jag börjar på tisdag, nästan exakt 2 veckor efter att jag skicka ansökan ;D Vadå flyt!

RSS 2.0