"Den är helt fantastisk"

Häromdagen var jag på Ikea och härjade.. Kom som vanligt hem med mer piff och trams än vad jag har plats för. Men är riktigt glad över att jag lyckades och undvika att köpa julgranskulor till extra pris. 42 delar för 9:- och dessutom var dom blå och TURKOSA som jag fullkomligt snöat in mig på. Skojar inte, jag är helt manisk.. Så fort jag ser något turkost så påpekar jag det för första bästa människa.

Som t.ex. på bussen för ett par veckor sen.. Bussen är helt packad och jag sitter i min egna lilla värld och lyssnar på min Mp3 precis som vanligt när jag plötsligt får syn på en underbart turkost nästan lysande liten bil :) Självklart blir jag helt till mig och säger upphetsat "oooh titta en turkos biiiil" samtidigt som jag pekar och ut mot fönstret och vänder mig mot personen som sitter breve mig.. Tyvärr så glömde jag bort att de var en total främling som inte va de minsta intresserad. Resten av bussfärden blev sådär lagomt stelt :)

Men vilket fall som helst, tillbaka till ämnet.. På Ikea så hittade jag min nya älskling, fullkomtligt genialisk är den. Jag pratar om ett laptopbord! De må se simpelt och trist ut, men ack så underbart. Under så är det som riskulor som formar sig efter mina ben och oavsett vart jag sätter ner de lilla bordet så står det alltid stabilt och laptopen glider inte runt eller överhettas.. Tillfällen som det här då man ligger i sängen :)

De enda lite dumma är att musen inte får plats på bordet.. då jag alltid använder den, men får kanske börja leva utan den..


Kommentarer
Postat av: Fia

vilken super bra uppfinning , jag ska bege mig till ikea senare i månaden, då blir det att inhandla en sådan .

2009-01-05 @ 14:12:54
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: idalarsson

åh vilken rolig & fin blogg!

vad ska du göra imorgon?

2009-01-05 @ 19:34:43
URL: http://laarsson.blogg.se/
Postat av: malin

hahaha det där med bussen var ju skitkul!

2009-01-06 @ 00:54:55
URL: http://perla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0