Jag är en vampyr...

Förresten, någon som missat reklamen som går just nu för Markus Krunegård? Den har fått mig beroende av låten.. Är kär.


Slut som bloggare, tecknare, kreativ.. slut som den personen jag vart?

Den frågan har jag ställt mig själv ett antal gånger de senaste månaderna, men jag vet inte.. Mitt läsarantal har droppat enormt, kan bero på att jag inte uppdaterar tro? :) Men hur som helst så därför känner jag ingen press på mig att uppdatera längre och har för det mesta inte lust för det.. Är som om "bloggåret" är över och dags att gå vidare. Får se om jag utvecklar något nytt projekt annars kommer jag snart finnas på Twitter för den som är intresserad :) (återkommer med alias) . Fortsätter uppdatera här när jag har lust och något värt att skriva om.. Men annars får det nog lov att eka tomt faktiskt. Och vad det gäller kreativiteten så tror jag den är påväg tillbaka men i helt ny bana, sån är jag.. Alltid nya grejer och tankar.Hur som helst som många andra säkert läst hos en stor bloggare idag så är Picasa ett bra och enkelt redigeringsprogram för just bloggare med kollage och massa bilder.. Dessutom tycker min dator betydligt bättre om det än Photoshop som gör stackarn tok seg. Där fick ni ju två bilder på mig dessutom, sällan de sker ;)


Blir lite fel ibland.

I lördags var det alla hjärtans dag och efter min nyligen "nära döden upplevelse" ;) så var jag riktigt sugen på att göra något.. Så va ut och käka med några polare och sen bar det av till krogen, tyvärr va de rätt dött o segt och kvällen blev inge vidare. Men det är inställningen som räknas kan vi väl säga, haha. Iaf på vägen hem sen i mörkret var jag måttligt onykter och gick med min kamrat F längs trottaren när en snubbe 10 meter ifrån oss börjar vifta med armarna och ropar på oss:'

Killen - Ladies, ladies.. Do you know the way to down town?
Här ska jag svara på engelska med ytterst knacklig engelska eftersom min värmländska dialekt går igång rejält efter lite alkohol. Tänk er Bengt Alserlind från Hajk snacka dålig engelska..
Jag - Uhmmm... it's on the other side of the bro!
Killen - Aha, så det är inte långt eller?


Tror jag stirrade förvånat på honom i minst 30 sek.. Svengelska och kasst uttal och så är killen inte ens utlänning vafan, underbart :p

En natt på akuten.

Som jag skrev i inlägget under här så har jag vart riktigt nojjig över att få en blodpropp då det tydligen går i släkten, min mormor fick massa blodproppar även som ung, precis som min gammelmormor och min mamma har ochså haft flera blodproppar. Så i några dagars tid nu har jag haft ont i bröstet på vänster sida och haft ett allmänt tryck över bröstet och igår gjorde det ont när jag andades.

Hjälp tänkte jag, nu får jag en lungpropp och dör! Så ringde rådgivningen och blev ju inte lugnare av att dom sa "in till akuten direkt, ni har inget val, måste till akuten snabbt!" Tror jag grät flera liter med tårar innan vi kom iväg och hade tok intensiv huvudvärk efter det.. Underbart. På akuten fick vi sen inte vänta så gör länge innan vi fick ett rum och då kom den djävulska sjuksköterskan och va ute efter mitt blod :(

Jag va så uppskrämd och spänd av hela situationen att min puls va hög och blodtrycket va högt trots att dom försökte få mig att slappna av och lugna ner mig. Där låg jag i sjukhussängen som en pinne med panik i blicken och en  röst som gick upp o falsett när jag prata "Slappna av, vadå slappna av!". Sen ville hon ha blod.. haha och detta är faktiskt lite roligt.. eftersom jag va så spänd och stirrig (klockan va dessutom över midnatt) så fick hon använda en bebiskanyl på mig! Sakta sakta sticka in den och tappa ut blod långsamt :)

Tog även blod från fingret till nått annat test. Men sen tog hon fram en stor läskig apparat och ville ta EKG på mig, så jag fick vackert klä av mig allt jag hade på överkroppen och låta henne sätta fast sugkoppar som va iskalla över hela min kropp. Sen fick jag ligga så en stund och vid det här laget var jag stel som en sten :) Hade mer eller mindre konverterat till sten.

Sen kom läkaren, lyssnade på hjärtat och mina lungor och hörde honom mumla något om artärprov och där nånstans försvann jag in i dimmans värld och orkade inte lyssna längre, trodde jag skulle dö där på britsen i de gråa rummet stirrandes upp i lamporna. Tydligen hade jag feber vilket gjorde dom så oroliga över att jag faktiskt hade en lungpropp. Så nu fick jag ligga där i dimmans värld och bara vänta i flera timmar på provsvaren, efter en timme så kommer djävulen till sjuksköterska in och säger att det fina blodet hon tog från mig blev för gammalt innan det kom till labbet och hon behöver nytt!

Så hon tog min andra arm och denna gången va de ingen fin bebiskanyl, NEJ, de va en stor jävel hon bara körde in utan förvarning och som blodet bara forsade ut genom på några sekunder. Från och med där så hatade jag henne innerligt. För att runda av historien här lite så visade testen sen att jag har ingen propp nånstans, alla värden var bra och mycket syre i blodet och sånt där. Så de vet inte vad som är fel, kanske har jag sån grov ångest att jag "skapar" egna symptom i huvudet och gör mig själv sjuk, eller så är det musklerna som är lite överansträngda just nu eller så har jag en riktigt jävlig förkylning som väntar runt hörnet.

Jag fick åka hem.. Om det inte gått över om 5 dagar så måste jag in igen men behövde inte sluta med mina p-piller iallafall då läkaren inte trodde det här hade nånting med dom att göra. Så där har ni min natt :) Fyfan.. aldrig mer!

The news.

Vart lite tyst här.. Någon färgning blev det inte kan jag ju säga direkt, inte hunnit med. Får se om jag kommer boka tid hos salong i veckan istället då jag fått speciella presentpengar som kan gå åt  de ändamålet.. Annars är här en liten uppdate:

- Tittat på 5 olika lägenheter
- Valt lägenhet! Flyttar 15 april och den är grym
- Grav testat mig på ungdomsmottagningen, kissa kopp.. mysigt
- Börjat med nya p-piller, inbillar mig hela tiden att jag kommer få en blodpropp och dö
- Fått en ny jacka... en till i samlingen
- Hatat IKEA intensivt varje morron då dom skjuter upp leveransen av en vara jag desperat vill ha i en veckas tid
- Lyckats trasha min mobil ytterligare, 1 år gammal och funkar knappt, great.
- Undrat 6 gånger varför jag ens har en blogg.
- Sett melodifestivalen och spytt av avsmak när Ugglas klev på scenen samt mordhotat programledaren genom tvn i snitt 73 gånger. Imponerande av mig

Det är väl ungefär allt.. Men känns som betydligt mer än vad det är. Men fullt så sur som jag låter är jag inte :)Vad har ni haft för er?


Wolfcreek

Sicken dag det varit.. Har egentligen inte gjort något mer än det vanligt ( gå upp, stirra, skriva ansökningar i några timmar och fixa me AF grejer, surfa runt, vänta på sällskap och se tv/film, laga mat och chilla resten av kvällen ) men har en molande känsla i magen av obehag. Känner mig orolig och ledsen över något utan att riktigt veta vad som är orsaken.. eller jo, jag vet varför men vill inte acceptera de.

Nu tänkte jag iallafall lägga mig i sängen och se på wolfcreek, har bara dvd i sovrummet och vårt utbud med filmer är riktigt snålt. En rätt kass film men känner på mig att jag kommer ligga där mörkrädd i sängen sen medans fantasin svävar iväg och jag ser skuggor och siluetter efter kroppar i hörnen. Växer man nånsin ifrån sånt? :)

Imorgon har jag bestämt mig för att det blir operation färga håret dramatiskt.. Säger inte hur än för blir de galet så är det något som ska färgas över och glömmas snabbt som attans sen ;)

Natti natti humlerumpor..

Bloggen fyller 1 år idag.

Japp, trot eller ej men idag är det alltså ett år sen jag började blogga.. Va otroligt avlägset det känns, 595 inlägg senare så sitter jag här. Tycker jag har förändrats väldigt mycket om man jämnför inlägg från då och nu, är mig själv nu och skriver inte så som jag trodde och tänkte "bloggare" skulle vara.. Sabla grupptryck :)

Sen är jag glad över att jag faktiskt varit relativt personlig i bloggen och skrivit sånt som jag gjort om dagarna som många andra tycker är skit att läsa, men nu finns mina minnen sparade här. Tänkte lite på om jag skulle göra nått speciellt, en årsredovisning kom ju ändå vid nyår så det är inte aktuellt så ett hipphipp hurra får duga :)Lite lôve på de va?

"I'll follow you until you love me, papa paparazzi"
Denna donnan alltså

RSS 2.0