Bara massa skoltöl

Känns som det är de enda jag tar upp numera.. Men idag lämnade jag in alla uppgifterna och det kändes riktigt skönt :) Nu är det bara matten som gäller och de kommer bli jobbigt, riktigt jobbigt. Men bläddrade igenom och såg att det bara va 27 sidor att räkna igen.. De borde jag klara av. Skulle egentligen sätta mig redan nu men har en sån sabla huvudvärk.. Haha då kanske inte datorn är det bästa direkt, men ska passa på att fixa med lite annat undertiden och be för mina ibumetin tabletter.. Annars får jag ta ett bad så spänningarna släpper.

Orkar inte ta upp något annat, återkommer när livet är skolfritt men kuligare saker :)

Jag är klar!!

Haha, fyfan va underbart det känns :D

- religionsfördjupning
- skriva en naturskildring
- skriva en dikt
- läsa 2 böcker och skriva recension på dom
- skriva en bildanalys
- skriva en rättsrapport
- Fota  6 bilder till stort projekt
- Arbetsmiljö och juridikprov

På 4 dagar så har jag gjort klart allt det här + vart på klassresa :) Måste faktiskt erkänna hur ego de nu än låter så är jag fruktansvärt stolt över mig själv.. Jag trodde ärligt inte att jag skulle hinna med allt och ändå sitta här med tid över :) Känner mig som superwoman.. Nu sitter jag och små glor på sanningens ögonblick, i början tyckte jag det här programmet va lite små roligt, nu har det mer gått över till att jag inte har lust att se de.. Vissa människor borde skämmas.

Ska nog sätta på sista avsnittet av andra avenyn för säsongen istället och käka lite glass med riktiga blåbär :) Någon som är sugen?

Blä usch blä

Postivit titel va? Imorse gick jag upp 9 för att sen va halvdöd i ungefär en timme innan jag orkade sätta mig och börja läsa.. Läste "Babels hus" av PC Jersild, boken var ungefär som en variant av scrubs utan någon form av humor alls eller roligheter, bara sjukhus och massa politiska budskap, åsikter och skit. PC Jersild är inte nöjd med hur Sveriges sjukvård är uppbyggd iallafall :) Men boken var rätt bra ändå på något knepigt sätt, kändes mer som en dokumentär än en roman.. Har precis skrivit klar en recension på det och satt ihop Fridas del av rättsrapporten med min.. Nu tänkte jag försöka äta lite frukost/lunch innan jag hugger tag i nästa bok... Det är nu jag är glad över mina bokmalar dagar så det inte tar en evighet för mig att läsa en bok. Då hade de blitt liite jobbigt :)

En väldigt fotoristisk dag

Haha tveksam om det ens är ett ord och är det de så har de säkert en annan betydelse än vad jag menar :) Mitt fotoprojekt är iallafall klart nu.. Har tagit ungefär 300 bilder idag och lyckas välja ut 6 stycken som jag ska använda mig av, eller ja.. egentligen 5 då. Var egentligen planerat att jag skulle få 10 bilder och att temat var rädslor, men de slopade jag helt pågrund av att det funkade helt enkelt inte för mig.. :)

Känns lite knepigt att lägga upp bilderna här, sättet dom ses på, alltså hur de kommer hänga så småning om tror jag gör de lite roligare att titta på än bara rakt upp och ner på en dator såhär.. och dessutom är de ju bilder på mig själv som jag har lite svårt för.. Menmen :)

Bevis


De lite roliga är att jag fått insperation av criminal minds ;)

Jag lever gott folk

Har inte gått o dött nånstans, även om jag var smått sugen när jag vakna imorse.. :) Igår var ju våran dagsutflykt och de va rätt roligt faktiskt, fast bussresan hade jag gärna hoppat.. Idag när jag piggnat till lite så får jag väl fortsätta jobba med min fotouppgift, känner att pressen stiger snabbare än tåget just nu. Sen såg jag att jag även fått mail från rektorn och han har godkänt min förfrågan så nu är det bara matte som gäller de sista veckorna :)

Eurovision song contest ikväll ochså.. de får ju inte missas egentligen? Jag är förmodligen Sveriges största schlagernörd i smyg...

Skolarbetes uppdate

- religionsarbetet ska skrivas klart ( tills imorn )
- skriva en naturskildring
- skriva en dikt
- läsa 2 böcker och skriva recension på dom
- skriva en bildanalys
- skriva en rättsrapport
- Fota 10 bilder till stort projekt
- Arbetsmiljö och juridikprov

Det går framåt hörni :) På två dagar har jag lyckas stryka för 3 saker + att jag gjort 2 stycken prov. Ikväll ska även dikten göras och just nu sitter jag och letar efter en bild till bildanalysen.. Den uppgiften blir den jobbigaste för ikväll. Sen har jag bara böckerna och fotona kvar :D De betyder att jag får fota på dagarna i helgen när solen lyser och sen läsa 1 bok per natt och skriva en recension på det så är jag klar på måndag sen! Mmmmm, va jag ser fram emot en helg med massa sömn.. Haha :) onsdag nästa vecka sätts betygen och efter det kan jag enbart koncentrera mig på matten. Kan ju tillochmed bli så att jag klarar det här people.. inte dåligt.

Bildanalys klart :D

Ledsen att det bara handlar om skola just nu och inga bilder eller något... Men allt som snurrar i mitt huvud dygnet runt nästan är "skola skola skola, måste plugga du måste göra det där, glöm inte göra de.. glöm för fan inte" Haha psyk :) Men ska väl ta lite kort o kanske filma üsse klassen imorrn när vi leker :)

Hallå fiskmåsar små

Hur mår ni idag? :) Jag mår faktiskt överförväntan bra idag.. Vindarna kanske vänder. Gjorde prov idag som kändes riktigt bra och har lekt i stan en stund efter de, mysigt. Ska iväg igen nu, mycket att göra och väldigt lite tid.. Imorgon är de väckning klockan 5 som gäller och sen blir de "klassresa" ( mer dagsutflykt ) och kommer inte hem förens på natten nån gång...

Ha en fin dag allesammans!


Vad är en naturskildring?

Jag har läst lite juridik men ville se projekt runway, så tänkte om jag skriver en naturskildring samtidigt så borde det vara tillåtet? :) Disciplin är vad jag behöver.. Men tror inte riktigt jag fattat vad en naturskildring är för nått, ska man bara snacka natur? Isåfall tog jag det nog några snäpp åt fel riktning.


"Blomma, min ljuvliga blodröda blomma vart är du?
Jag ser trädens knottriga hårda stammar klättra strävande mot de böljande lekfulla molnen omkring mig.
Så stora och stolta tar dem i från minsta slingrande rot till största gröna väldoftande blad.
Fänslande doftande och överväldigande omsluter de mig med sin tystnad

Inte ett knak, inte ett sus eller prassel hörs. Tystnad.

Solens gula värmande strålar tränger mödosamt genom kronornas fyllighet för att kittlande värma mina små tår.
Jag letar efter dig, behöver dig och kräver dig min blomma.
Blundar och känner dina ludna kronblad pulserande vidröra mina känsliga fingertoppar.
Tar ett djupt andetag och fyller mina lungor med de söta slibbiga magpirrande doft du utsöndrar.
Känner din närvaro min blomma, kyliga vindar av minnen knottrar min oskuldsfulla kropp.

Ligger i daggens våta gräs och söker efter mitt hjärtas ilande längtan.
Solens strålar sprider sig och petar med värmens nålar på mina ögonlock.
Jag vill inte öppna mina hårt slutna ögon och se att du inte är här min älskade blomma, vill inte sluta känna din närvaro.
Fågelns dova kvitter viskar stilla sanningar i mitt öra och allting blir till is.

Jag ser.

Trädens gröna fylliga grönska är borta, de knottriga stammarna står veka och kala lämnade kvar.
Solens gyllengula lekande strålar flyr i panik, ljuset släcks.
Marken vibrerar under min trötta kropp hårt och kall, Fågelns kvitter har upphört, tystnad.
Sakta vått ödestigert kraftfullt rullar en tår ner för min äppelröda kind.
Tåren smeker sig ner mot mina stumma fnasiga läppar, saltet svider mot min tunga.
Sanningen är min röda nervpirrande älskade blomma att du har övergivit mig.
Lämnat kvar mitt tomma suktande skal.

Aldrig mer."

Riktigt hektiskt slut

Vem var de som sa att de sista veckorna blir lugna? L ditt pucko? Ser ut som om jag får en hel del att göra just nu.. :) Saker jag inte hade räknat med har dykt upp, bland annat så pratade jag med in svenskalärare idag som påpeka för mig att jag tydligen har en gammal uppgift från årskurs 2 att göra. Vilket är så deprimerande så det blir roligt :) För 1 år sen precis nästan var vi på skolresa mitt ute i skogen, jag var vrålsjuk och låg i sängen en hel helg i princip.. under den tiden så ska klassen ha suttit i grupp o skrivit naturskildringar och dikter.. och NU, nu säger min svenskalärare en vecka innan betygen ska sättas att jag måste göra det här för att få godkänt i svenska överhuvudtaget..... Jag lovar.. jag är inte glad :)

Så.. tills på måndag ska jag:

- religionsarbetet ska skrivas klart ( tills imorn )
- skriva en naturskildring
- skriva en dikt
- läsa 2 böcker och skriva recension på dom
- skriva en bildanalys
- skriva en rättsrapport
- Fota 10 bilder till stort projekt

+ jag måste plugga till ett prov imorrn och vi åker på klassresa hela fredagen.. Underbart :) verkligen.

Dessutom har jag precis mailat min rektor och bett om att få dispans om betygen så jag kan sätta mig och råplugga matte efter på onsdag och sen dagen innan studenten göra ett stort matteprov och försöka bli godkänd i Matte B. Känner att detta kommer bli en väldigt rolig tid... tror ni inte? :) Ska tryckas in studentmiddagar, lekkvällar och liknande mitt i allt det här ochså. Hjälp mig.

Nyvaken och aptrött

Hade ingen lust alls att gå upp imorse och låg kvar en hel halvtimme längre än planerat, blev lite stressigt i duschen sen men nu är jag klar med en kvart över tillochmed.. Idag är de samhäll, svenska och arbetsmiljöprov som står på schemat.. Måttligt roligt. Menmen, positiva tankar :) Nu ska jag panikleta efter min ipod..

Ha en bra dag!

Som att sova i Bombay

Nu ligger jag i sängen efter att ha lagt en ansiktsmask, peelat kroppen, målat naglarna och grejer.. Känner mig så avslappnad lugn och fin :) Ska bli riktigt gött att somna i min nybäddade säng sen.. trodde jag. Haha förut idag så utbröt det ett litet currykrig i köket, var inte riktigt meningen.. o nu när jag la mig i sängen så känner jag currydoften igen tok starkt som måste gnidit av sig på lakana.. helvete :) Nu måste jag byta igen men får försöka överleva me lukten inatt..

Vart en helt okej dag idag.. Jag är nästa på G igen och har fått en del fixat för studenten och grejer, däremot hann jag inte läsa något rättskunskap idag så det får bli råplugging imorrn istället. Men det blir nog bra :)

Sov gott allesammans!

Delete

Hallå grodyngel.. Nu är jag hemma igen, var som sagt ingen speciell lång dag idag heller, egentligen så skulle jag skriva rättsrapport nu med Frida, men det pallar jag inte, skriver den hellre själv. De blev lite dans :) sen blev det lite shopping på stan som inte var planerat.. men fick pengar igår haha, så kunde inte låta bli. Bland annat 3 nya par skor... vilket Daniel säkert kommer gilla :) Nu är vårt skoantal glapp ännu större..

Har även tagit bort en del inlägg jag skreve senaste tiden nu.. När man skriver flera gånger om dagen varje dag om strunt saker och igenting i sitt liv ( vilket jag tycker är roligt ) så glömmer man ibland vart gränsen går för de som är alltför personligt och vad man egentligen vill att folk ska få veta. Ska gå igenom alla inlägg jag skreve snart o se om det är någe mer jag inte riktigt tänkt efter när ja skreve..

Det här allmänna skitsnacket som vi skriver om varje dag.. De kan verka meningslöst men jag känner mig som en del av någonting, tycker de är en grupp nonsensbloggare/speciella intressen som bleve som en stor bloggfamilj. De är trevligt. Ingen av mina vänner bloggar så dom förstår inte riktigt varför jag gör det.. Men är du inte intresserad så läs inte :)Dagens fångst:
1 par vita tygskor
1 par svarta :)
sen de tredje paret fick jag så tog några svarta virkade saker ( skopunkten ) 398:-
Vitt linne från HM
vita hipsters + strumpor, behöver egentligen mer underkläder, men en annan dag
1 foundationpad grej :) o rengöringsservetter till ansiktet

Haha allting är väldigt svart och vitt märkte jag nu... men de gillar vi :) Nu tror jag bestämt att jag ska passa på att byta sängkläder, har tröttnat på det blåa och vill sova i nya inattPersikokräm

Denna morgonen börjar jag med kräm för ovanlighetens skull, vet inte ens hur den hamnat i kylskåpet.. Hällde de i ett stort glas och nu har jag problemet med att de är så mycket kvar längs kanterna, har ingen sked... o har inte direkt nån lust och ställa mig och försöka slicka av glaset, känns måttligt normalt. Dans idag som gäller i skolan, lite roligare än en vanlig  skoldag + att jag är danssugen ( även om de inte är på vals som vi lär dansa idag ) Nån får följa med mig ut på fredag o dansa.. Yes, så får de bli.

Mitt hår är mjukt idag och mitt fina purjolökslinne är på, de går inte att misslyckas :) Blir lite Dagens konst senare idag, efter allt smågnäll här från min sida så är de på tiden att jag trycker ner lite kultur i halsen på er

Lost in timeNu är de sovdags snart för mig.. tänkte lägga mig tidigt idag, legat vaken så länge de senaste nätterna men lägger jag mig tidigare kanske jag får sova nån timme längre, de behöver jag. Imorrn är de bildtisdag och jag ska till skolan för ovanlighetens skull ( me tanke på projektet ). Vi ska nämligen dansa på eftermiddagen.. Haha sug på den ni :) Alla treor på skolan ska på nån slags danskurs.. de lär ju bli fullkomligt underbart, tror ni inte?

Humle Bumle

Idag gäller de tame fan.. focusera... 1..2... ta ifrån ordentligt med fossingarna nu och..


3!! upp upp och ivääg


Hahah BeeeFreeedom.. :)

Trapped in flower prison¤ Skolarbeten
- Religion ( stort, bara slutet kvar )
- Samhällskunskap ( viktigt! )
- Svenska x2 ( låg prioritet )
- Idrott ( nästan klart )
- Foto ( Utställning på ca. 10 bilder )
- Rättskunskapsrapport ( grupparbete, trist )
- Rättskunskapsprov ( större och tidigare än planerat )
- Arbetsmiljöprov ( korkat )
- Matteprov ? ( tok stort.... )

All eyes on meNu är jag hemma igen people.. Kan inte påstå att det har vart en direkt lysande dag, en aning låg och ja, jag vet inte.. Känner mig som instängd i en burk med lock med mig själv och mina tankar bara. Menmen.. blev en sväng till skolan och hade meningslös design, just nu håller vi på och bygger barmimiatyrer, meningen att vi ska göra en portabel bar.. spritbar.. Jublar inte direkt för den uppgiften. Har så mycket solgrejer nu så jag dör snart.... Pluggberg.

Dessutom påpeka min mattelärare nu att jag borde söka dispans för att få min betygsättning uppskjuten.... Wiie. Plugg ända till sista skoldagen.... Vill inte. Men nu får jag sluta gnälla.. måste ju få spunk på mig snart :) Hämtade domen från rättsfallet på papper ochså.. va en del att läsa.

Uppdate: Ja har tappat en bloggprenumerant... va deppigt

Life goes on eller?

Tänk dig den meningen på riktigt bred värmländska.... Så ja, de stadiet är jag i idag :)

Jag är nog en unge/människa som är rätt bra på att gräva ner mig när jag tänker på för mycket skit.. Speciellt när jag är som en stressad liten guppie som har så mycket att tänka på att jag inte klarar av att göra något. Men jag ska ta mig samman, fortsätta skriva och ateism idag och förhoppningsvis få något halvbra som duger iallafall. Hockeyn gick ju inte speciellt bra igår och vad som stör mig ännu mer än att vi förlorade är att vi blev nollade av Finland.. De är inte acceptabelt.

Imorse satte jag mig och gick igenom min skivsamling.. Jag har en del skivor men tragiskt nog så är de flesta av dem brända, generation fildelning. Men rätt kul ändå :) Hittade en brändskiva som de står "The moose mix" på... Varför ett så ologiskt och kryptiskt namn? Den är riktigt gammal, jag kan inte ha vart annat än en liten skitunge då.. Har svaga minnen och jag, Sanna, Marie, fotboll sommar och underbart. Sitter och lyssnar igenom den nu.... Haha, känner inte igen hälften av låtarna, men de är väldigt fjortispoppigt, och ja nu i skrivande stund så kom de en jimmy jansson låt. Lite intressant det här eftersom när jag va yngre bara lyssnade på Millencolin och Thåström, BARA. Var helt manisk och galen..

Men tydligen hade jag andra perioder ochså... Har ett antal fler mystiska brännskivor jag ska lyssna igenom, tänka tillbaka och bli som en nykläckt glad fågelunge igen. Hahahha Björn Rosenström
Nina Rochelle spelades nyss upp på skivan... dom hade jag glömt, känner ni igen yeah yeah wowwow Martin? Den här musiken är väl sådär lagomt deprimerande eller? Vilken lycklig 12åring jag måste ha vart....


Uppdate: åååååh, Jumper... Tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror

Se och lär fyrbenta vänner


Så dricker knubbisen vatten.. och de är banne mig rätt, vem behöver skål egentligen :)


Halva jag är en boknörd


Hittade det här testet hos Gilraen och var tvungen att prova.. Haha, blev betydligt högre än vad jag trodde :) Men testet va inte sådär överdrivet kul, gillade inte delarna där man va tvungen att lyssna.. Ja har aldrig ljud på min dator, haha :)

Är ni boknördar?


Underbart är kortDet blev tillslut en oväntat kort dag idag.. och tack vare min osmidighet måste jag nu ringa till tingsrättsgrejen eller vart man nu ringer för att få veta domen för rättegången vi var på förra veckan, bläigt.. :) Gillar inte de vresiga tanterna där borta och har verkligen inte lust att töle med någon av dem i telefon.. Dom snäser bara av mig för att jag är "oviktig". Så det väntar mig nu och sen måste jag även gå igenom alltind med Frida.. Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag gör, borde kanske skriva lite men det känns lagom kul en fredagkväll, spar det tills imorrn istället. Kanske ser på hockeyn som Daniel så sött påpeka :) Fast nu ska jag nog jobba lite på mat..

Godmorgon godingar

Har ni sovit gott? :) De har iallafall jag gjort.. Ska alldeles strax pallra mig iväg till skolan, blir en kort och bra dag idag som tur är. Jag är inte överdrivet pigg :) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Ellen har ju fyllt år med vet inte riktigt.. Kanske sitter jag hemma och ugglar med en film eller så drar vi ut.. Lite dans sugen är jag.. Menmen, har inte så mycket att tillföra idag, kom och umgås med mig någon? :) Sällskapssjuk så in i bomben...

Ha en fin dag!

The one and only


Behövs inga ord.. Så jävla kungligt bara

Billibilliga sommarklänningarKikade in på HM's sida förut och hittade de här :) Dom två är påväg hem till mig nu, blir fint när de blir sådär äckligt sommarvarmt igen, haha :) Jag gillar gult.. Tror jag gått och bleve kär i gult

Detta rotar jag i varje morgonDet här med ordning och reda de fungerar aldrig riktigt för mig i längden.. Varje helg brukar jag plocka och försöka få såndär snygg prydlig ordning bland mina grejer, men efter en vecka så är det kaos igen. Just nu står jag och gräver i dom här två hyllorna varje morgon... Alltså, högra är ju rätt okej :) Men vänstra, va har hänt? Snoppkonst, solglasögon, smycken, klockor, muggar, nagellack och sen en glödlampa som sticker upp där? Vykort en mugg och gud vet vad mer.. Haha, någon som vågar komma och rota, kan finnas skatter gömda där under :)

 

Lets travel back in timeLove is what ever you want it to be.. you just have to belive in itLååååång dag idag

Nu är jag hemma people.. Kom alldeles nyss hem och är riktigt trött i hjärnan. Vi hade skrivning i samhällskunskap idag och har suttit mellan 11 och 3 och svarat och reflekterat över vissa frågor. Jag är inte nöjd alls med hur de jag skrev blev, kändes som jag fick med alldeles för lite och att jag fick skynda på och glömde en massa grejer på slutet när tiden började ta slut. Lite som att se sitt MVG bara flyga iväg... Usch, hade ju vart kul att få va riktigt bra på nått och faktiskt få de bekräftat, där dom inte kan dra ner mina betyg pågrund av att de inte tycker jag verkar engagerad..

Annars så lullade jag runt en kortis på stan med Frida och bara snackade skit, sen fick jag en bok ochså. Stod en pojk och delade ut massa olika och jag fick en grå söt som handlade om mord och grejer, kommer inte ihåg va den hette.. Såna saker piggar alltid upp, även om det inte är något speciellt :) Idag ska jag nog inte göra något speciellt, läsa lite bok kanske.. Läser en rätt spännande, eller inte spännande men mer sorglig och djup bok just nu. Sen borde jag läsa lite religion ochså och de ska bli rätt kul faktiskt bara jag hittar ett ämne och frågeställning jag är nöjd med..

Sen åker övriga boende bort över helgen så de blir skönt.. Inge töl :)

Känner mig helt samhällsförvirrad

Haha nu mina vänner.. nu är jag klar :D Så en hemskrivning på 4 uppgifter tog mig bara 8 timmar, wiie.. De värsta är att första frågan tog förmodligen dubbelt så lång tid som de övriga gjorde tillsammans. Va riktigt trög i starten, hade inte förväntat mig att BNP skulle vara så sabla invecklat att få ner på papper.. Men jag lyckades relativt bra :) Nu ligger jag i sängen helt trött i ryggen och små glo på Frusna män söker kärlek, kan inte hjälpa att små älska de programmet.. Alla pojkarna som är med är sådär på gränsen till äckligt gulliga hela tiden, speciell den ynste Jonas, ser och verkar så mysigt. Om man skulle ta o flytta till Norrland istället om de är där att goingar bor? :)

Om en kvart så börjar Greys anatomy, längtar en smula :) Gaah, ska bli så skönt att bara få ligga och tänka på ingenting och helt meningslösa saker som kärleksgnabb problem på fekjad överdriven tv. Imorgon väntar skolan och långt prov som vi håller på med hela dagen, men jag tror det går riktigt bra ändå. Inget jag orkar oroa mig för vilket fall som helst. Blev ju inget fotat idag då trots allt, får väl syssla med de till helgen om jag hinner. Har så många fler arbeten att skriva.. blä.Ingen överdrivet vacker bild, men det är somrig glädje i den, haha :)

Snooz kan vara riktigt farligt

Gomorron på er gummiankor små! Hoppas ni har sovit gott.. Det har jag iallafall och på tok för länge, ställde klockan på 9 men lyckades snooza till halv 12, nästan så jag skäms :) Men det är så skönt att bara ligga och halvsova och trycka på dendär underbara lilla knappen. Idag ska jag skriva lite arbeten tänkte jag, åtmindståne 2 stycken.. Sen känns nog mitt liv en smula enklare för några timmar. Usch va töligt det ska bli..

Men ha en fin dag alla ni fria människor! :)


Uppdate: 1 och en halv timme senare har jag skrivit 1 mening... wiiiie :(


I ain't no hollaback girlGwen is the shit.. Haha :) Skulle kunna lägga upp ett antal till låtar med både henne och No doubt, sitter just nu och lyssnar på Don´t speak, gammal låt och jag var bara ett barn när den kom.. Men har massa senare minnen knuten till den ändå.

Veckans måste göra listaSom sagt.. Här kommer listan på saker jag fått ihop hittills..

¤ Skolarbeten
- Religion ( stort )
- Samhällskunskap ( viktigt! )
- Svenska x2 ( låg prioritet )
- Idrott ( nästan klart )

- Foto ( Utställning på ca. 10 bilder )

¤ Övrigt
- Beställa linser.. ( verkligen verkligen på tiden.. )
- Beställa skor ( om dom ska hinna komma innan studenten )
- Skriva massa jobbansökningar ( datum som går ut i veckan )

- Hitta model till egna bilder och projekt ( påbörja letande åtmindståne.. )


Det va kanske inte så speciellt mycket att göra.. Men saker har en vana att ta onödigt lång tid för mig, blir distraherad på vägen och andra saker dyker upp ständigt. Skolarbetsdelen känns ändå rätt maffig... Har fler arbeten som ska va klara till nästa vecka ochså som jag egentligen borde påbörja. Men får se hur det blir med den saken..

Embrace the dayVad hittar ni på idag solstrålar små? Jag är hemma idag för att det är bildtisdag, vi håller ju på med våra egna projekt och mitt kan inte göras i skolan.. Men det går lite dåligt för mig, kommer aldrig iväg för att ta de fotona som jag behöver och när jag har försökt så har det inte gått som jag vill... Jag behöver en model, det är ingen här som är sugen på att ställa upp? :) Jag är väldigt snällt och ofarlig.. Haha hoppas går ju. Ska nog sätta mig och skriva på lite arbeten idag ochså, men det är så tråkigt innan man väl börjat, har ingen lust med det.

Egentligen borde jag åka in till stan och fixa lite grejer, kanske borde jag göra en lista så jag får lite översikt på vad jag behöver göra den här veckan? Ska nog sätta mig och göra en sån sen.. Kanske får ni se :) Förövrigt så är jag på lite bushumör idag, känner mig smått galen och sprallig..

Ha en fin dag allesammans!

I need a visit to Vienna.. a weekend of romance and fun.

Muffinpies, I'm home

Haha, först tänkte ja skriva Honey, men nu är ju i plural och stavar man då Honeys eller Honies? Knivigt... Båda såg knasigt ut. Jag kom iallafall hem för en liten stund sen och jag tror banne mig att det har vart en riktigt bra dag :) Lagomt slappt och allt har gått snabbt o smärtfritt. Tillochmed min idrottslektion med esteterna gick jätte bra, dom lyssnade och va snälla fast de va lite kallt och kaos, tydligen blev dom rätt trötta efter mina stafetter ochså.. Uppskattade inte riktigt apgången :)

Efter idrotten så hade jag design i ungefär en halvtimme då jag försökte få ur min betong gjutning från formarna som vi använt.. Vilket inte va de lättaste, jag drog och slet, vred och blev galen.. sen tog jag en plåtsax och började klippa hejvilt i ett patetiskt försök att få loss den. Tillslut blev jag bara så förbannad så jag tog hammaren och började banka på plåtburken, fick psykbryt på den.. Självklart gick mitt betongfat sönder ( men lossnade inte ) så jag gav upp och gick hem förbannad.. :)

Har beställt min balklänning idag ochså.. inte en dag försent, haha :) Den blir riktigt röd med svart tyllkjol utan några blommor och svart rosettband som ja ska försöka få en bredare variant av så de blir en stor rosett, de duger fint åt mig..Jag blev som sagt liiite arg...

Godmorgon stora och små

Hoppas ni har sovit gott solstrålar små.. Det har jag gjort :) Men somnade betydligt senare igår än planerat, men ändå smått för tidigt.. Har vilket fall som helst inte sovit speciellt länge och är fortfarande lite sleten, får väl ta igen allt nästa helt. Idag fyller Ellen år förövrigt :) Va roligt.. Och idag ska jag hålla i en idrottslektion för esteterna, kul bara att min hals gör rätt ont och min röst kommer inte höjas speciellt mycket idag. Menmen, får be Magnus vråla lite.. Sen får vi se hur det gick med min betong gjutning idag ochså, spännande.. Men tror det gått dåligt, vår lärare har inte riktigt koll på material..

Ha en fin dag allesammans!

Utmanad

För 5 år sedan...
.. Mådde jag som allra sämst och var deprimerad, sket i allt o levde rövare i högstadiet

För 3 år sedan...
.. Började jag på estetlinjen och mitt liv förändrades, både bra och dåligt, tappat många vänner men hittade mig själv

För 1 år sedan...
.. Var jag kär och galen utan att riktigt tänka mig för överhuvudtaget

För 3 månader sedan...
.. Var det kallt och äckligt och jag höll på att stressa ihjäl mig inför allt

Igår...
.. Gjorde jag årets första blomsterbukett och mös ute i solen

Imorgon...
.. Ska jag hålla i en idrottslektion och få lite fart på esteterna i solvärmen, brännboll is the shit

Om ett år...
.. Har jag ett acceptabelt jobb, bor ensam och ska läsa upp mina betyg efter sommarn

Hmm, vem ska jag nu själv utmana :) Jag vill utmana Rebecka , för hon är min goa bevakare och sen alla andra som läser det här :)

Bloggen är lite galen

Min blogg ser tydligen helt galen ut just nu.. Vet inte riktigt vad problemet är men sett de på andra bloggar förut, förhoppningsvis så försvinner det av sig själv tillslut. Har vilket fall som helst mailat blogg.se , får se vad som händer.. Nu ser jag på andra avenyn och är allmänt fjortisig :)

Mår mycket bättre nuBara för att jag ( tyvärr ) fått lyssna på den här ett antal gånger i helgen och det har fått mig att komma och tänka på Daniel, haha :) Blir det värre än så här?

Solen ljuvliga strålar

Hallå alla sötingar :) Har ni haft en fin helg? Min har vart riktigt grym faktiskt, men usch va trött jag är.. Känns som den bara svoschat förbi och så var allting slut helt plötsligt. Sov borta inatt och sov rätt dåligt så min hjärna är helt slut, lite huvudvärk tillochmed efter att ha vart ute i solen hela dagen, men liite brun har jag bleve.. De tar sig :) Ja har gjort blomsterkransar och haft mig, riktigt sött blev de..

Ikväll orkar jag inte uppdatera något, ska ta en dusch nu och sen skriva lite tråkiga skolgrejer tyvärr och sen blir de raka vägen i säng tidigt. Kram på er allesammans!

Kan man verkligen vara så här trött?

Jag är aptrött och då menar jag trött som i seg, dryg, trött och allmänt borta och förvirrad.. Underbart.. Haha vilket gnäll det är på mig jämt och ständigt :) Hade riktigt kul igår vilket fall som helst, solen sken och allt va bara mysigt.. mysmysmys :) De värsta är att jag ska dra alldeles strax ( är inte alls pigg på de ) och kommer inte tillbaka fören imorrn eftermiddag. Så det blir dåligt med inlägg den här helgen, men kanske är de ett bra tecken på att jag har ett liv :) Får se om det blir lite teckningar och möjligtvis dagens konst på söndag.. Eller om jag är helt avslagen då ochså :)
Va bara tvungen att visa som alla andra vilken plats jag ligger på.. Lugnt en stolt 3941 är jag :)

Solen bara skiner

Ååh va underbart det är ute! :) Är det bara jag som blir löjligt glad när de är så fina dagar? Har gått kirng idag och nästan vart löjligt glad, känner mig som hög på luft och solsken nästan.. Bara ler och känner hur de pirrar i magen, sommarkänslor kanske? :) Idag har jag vart på rättegång, 3 stycken var åtalade för stöld bland annat, vad vi inte visste var att dem var ryssar och inte kunde prata svenska :) Så de var en tolk närvarande som själv var halvdöv och varannan mening fick upprepas för honom ett antal gånger.. 3 timmar tog det, underbart, och domen får vi inte förens nästa vecka, tror de beror på att de förmodligen ska utvisas och grejer. Ingen hade upphållsrätt eller tillstånd och inte sökt om de heller och två av dem var redan avvisade, fattade inte vad de gjorde i Sverige överhuvudtaget egentligen förutom dumheter.. Menmen :)

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag dra igen, grill och träffa massa gamla vänner samt. klasskamraters fest idag, blir nog riktigt skoj :) Ser fram emot de, vill dricka och dansa och bara va glad, de är ju nästan sommar people :D

 
Så här roligt kan man ha kvart i 8 på morgonen medans man väntar på Frida i Tingsrättshusgrejen.. Ja ser pluffsig och mysig ut, kan de blir bättre? :) Jaaa, de kan det.. Den fula utväxten gör bilden ännu underbarare

Vilken brutal morgon

4 timmars sömn inatt, tror ni jag är laddad och på G eller? Inte direkt.. Haha, men efter en ProViva så är jag säkert speedad så jag klarar mig sen. Idag är det rättegång som gäller, Frida och jag har korkat nog glömt bort allt med hur den förra vi var på va så vi måste gå på en ny. Den här gången handlar de om stöld och den är uppsatt mellan 9-12, så det kommer väl ta sin lilla tid.. Flera åtalande iallafall så kanske blir liiite mer intressant än sist när jag mest bara ville dö. Efter skolan sen runt 5 så är det grillfest vid vattnet och brännboll som gäller.. Wiie :) Vad ska ni göra idag?

Mer Karlstad tjejer på samma dagVa inne på söta Lindas blogg nyss och hittade det här videoklippet, 2 goa tjejer från värmland :) Det här är egentligen ingen sån musik som jag själv skulle lyssna på ( men vet att min 15 åriga syster skulle älska de, eller hur vickipicki? ) Haha, då gör säkert goa daniel de ochså ;D Men det får mig att tänka på sommar och sooool.. Mysiga kvällar på stranden och lek :)

Dagens konst - Marie Hettwer

Marie är född 1980 och bor i Karlstad, värmland, där hon ochså under sin gymnasietid läste medieprogrammet på Sundsta. Efter det så antogs hon till Broby Grafiska där hon senare fann sin egen stil och intresset för hennes foton blev större. Nu är Marie en utbildad fotograf och har haft flera utställningar, framförallt i värmland.

Det Marie gör i sina foton är att resa till gamla övergivna hus och tar kort, hon fotar mesta dels analogt och svartvitt. Marie säger att miljöerna har störst betydelse för att uppnå önskad effekt, men människorna verkar förvrånga det totala tomrummet till något mer innehållsrikt. Hon arrangerar bilderna, mestadels med sig själv som motiv, iklädd husets kvarglömda kläder. Det gör bilderna mer personliga och blottat samtidigt som hon själv alltid är tillgänglig. Marie tycker att frånvaron skapar en viss rädsla med sina osynliga begrepp som tillexempel döden, samtidigt som det ochså känns vackert. Det vill hon visa med sina foton. Husen som gömmer kvarglömda berättelser som man bara kan försöka förstå.

Marie har även fått en del kritik för sina foton, efter att hon vann en tävling i tidningen "Foto" fick hon väldigt starka reaktioner angående hennes ansiktslösa, suddiga illustrationer. Jag tycker Maries bilder är riktigt vackra och intressanta, personligen så gillar jag det suddiga och ansiktslösa som ochså ger chansen till egna tolkningar och gör att bilderna uppfattas på olika sätt. Sen tycker jag ochså att hennes svartvita bilder skapar en mycket starkare känsla än vad hennes färgbilder gör,det blir mer föråldrat och passar in i husens miljö, men det är en personlig smaksak. Hela hennes idé och sätt och fota på är intressant, de gamla husen med sina gömmor och minnen lockar mig, jag vill veta mer. Vem är det som har bott där, vart tog dom vägen och varför står huset ensam? Har även sett en film om marie som visade mycket om hur marie är som person, hon verkade väldigt glad, ung och lättsam men ändå mystisk. Marie är bara 28 år gammal och jag vill se fler bilder och nyfiken på vad som kommer härnäst. Min favoritbild bland alla jag sett är nog den sista här bland bilderna, gillar ljuset och hur hon sitter och nästan famlar fram blind mot väggarna, den nakna ryggen gör att de ser kallt ut.. Vackert.

Alla bilderna är lånade från Maries egna hemsida, gå in där och ta er en kik på resten HÄR


En tanke till duktiga Frida Oskarsson, även en av filmskaparna av filmen om Marie

Home sweet home

Eller? :) Kom precis hem från skolan och sitter nu och smuttar på en ProViva Female, haha de måste va nått galet fruktsocker i det eller nått för det är smått beroende framkallande.. Men dricker man den för fort så snurrar det i huvudet, för mycket järn på kort tid kanske.. Idag har vi mer eller mindre gjort ingenting, lite lagomt skönt sådär :) Efter skolan lullade jag runt med Frida på stan en stund och försökte hjälpa henne att hitta en studentklänning... Visserligen borde jag tittat efter en själv ochså, men jag har ingen större lust. Känns lagomt bra att allt jag funderat eller fixat till studenten just nu är mössan :)
Lär säkert få grov ångest för de om nån vecka..

Frida hittade vilket fall som helst ingenting och jakten fortsätter! Blir nog inget fotande idag som jag skrev imorse, har ingen aning om när jag ska ta mig tid för det egentligen. Nu i helgen så är jag borta lördag ända till söndag och imorrn kväll så ska klassen ha fest och grilla osv. Men studiedag onsdag nästa vecka, de får bli min dag! :)

Kommer dagens konst senare om en värmlänning tror jag, de ni :) Nu ska jag äta lite mat och pyssla..


Sommar sommar sommaaaar!

Hon kommer med solsken till mig

Hon kommer med solsken till miiiig, minns ni? :) Östen med resten, rösten eller något.. De värsta var att en av mina klasskamrater vid den tiden, en pojk, hade den här och dolce vita som favoritlåtar och sjöng dom på jämt :) Stackars pojk.. Idag tror jag det blir en alldeles strålande dag, jag är på bra humör och de är fint väder ute tror jag, inte riktigt hunnit kika ut än :) Ska pallra mig till skolan för en kort dag och sen blir de nog att fota en massa i eftermiddag.. Ska bland annat upp på väldigt höga höjder, hjälp! Dör jag så får ni hålla en tyst minut för mig :)

Det blev besöksrekord igår ochså, fast det va väl inte speciellt chockerande.. Men lite läskigt tycker jag, är van vid mina 10-20 trogna läsare och ibland mindre :) Tror de är mina vänner som inte har något bättre för sig än att läsa... Men jag lär nog vagga tillbaka till den siffran idag, mina mysläsare :)

Snabbtecknade lite med Bläck/Tusch

Yes så fick det bli.. Blev så glad över mina ny prenumeranter så jag kände att jag nästan var tvungen att visa någonting mer, haha, de är så här bloggstressen börjar va? :) Nej men, tyckte de va så roligt bara.. Gjorde min dag. Men orkade inte dra igång något skissprojekt, det tar ju sin lilla tid trots allt och mina ögon är rätt torra idag ( linser ) så för ovanlighetens skull kladdade jag ihop något i bläck istället.. Så mycket enklare och mer förlåtande att teckna, inte lika petigt och det gillar jag :) Sen kan man ju göra sjukt fina mer detaljrika osv, men det har jag inte pennor till att försöka mig på.. 

Titta titta titta!

Haha wiiie, titta :D Som jag har drömt om den här dagen... Nästan så jag vill gråta en skvätt :) De är nämligen så att jag har 3 stycken prenumeranter på bloggkoll.se!! ( visserligen är jag en av dem ) MEN, de betyder att det finns 2 stycken söta goa människor där ute som har tryckt på mitt lilla plusstecken, va glad jag blir :)

Men hjälp, måste gå och måla något så ja har nått att visa... Tänk om dom försvinner! haha :)


Min dag har vart fin fin :)

Idag har det vart en lugn fin och ganska mysig dag faktiskt :) Vi går igenom brott o straff på samhällslektionerna vilket faktiskt är riktigt roligt nu när jag redan kan allt som läser rättskunskap, hihi. På svenskan sen pratade vi manligt och kvinnligt språk och för en gångs skull nästan så bestämde jag mig för att ge mig in i diskussionen.. Vanligtvis väljer jag att va tyst pågrund av att många i klassen har en tendens att bli lite små elaka. Sen pallrade jag mig hem direkt istället för att leka med något.. eller nej, jag köpte en solgul fin klänning först :) När jag kom hem så väntade ett stort frigolit paket på mig innanför dörren! Haha, de var 15 stycken ProViva female flaskor, ska testa dom och återkommer senare under veckan med information... Fast jag har redan druckit upp en, va små sugen.


Återkommer nog senare idag med lite Dagens konst ochså, har just nu 3 konstskapare på lager :)
Sen så var jag bara tvungen att lägga upp den här.. Även om ni kanske tycker de är töligt, de är så roligt att komma och hälsa på Ramses :) Han blir så apglad och jag med för den delen.. Ful hund! :D

Vilken trevligt bemötande

Va roligt det var att komma hem nu och se alla gör söta och snälla kommentarer om min skiss av Elin, sitter här och blir alldeles rörd, har väldigt svårt att ta till mig bra kritik, men TACK! :) Sånt här är rätt svårt för mig, va först väldigt tveksam när Elin frågade om hon fick lägga upp bilden, känd som hon är i bloggvärlden med alla sina läsare så skulle de bli många som granskade mig... Eftersom jag inte är direkt nöjd med den så är jag lite rädd att de ska ploppa upp ännu fler skisser på Elin av personer som lyckats bättre än mig. Då börjar jag bara jämföra och sen känner jag mig dålig.. Men ja, rörd är jag :)

Tack till Elin ochså som är så snäll och inte tycker jag är en läskig person, haha :)

Gomorgon på er charmtroll

Har ni sovit gott? Själv sov jag ungefär 5 timmar inatt och känner mig lite mör ärligt talat.. Men solen verkar skina och de blir säkert en bra dag trots allt, inte så länge som jag ska vara i skolan. På schemat idag står samhällskunskap och svenska, kort och gott :) Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske leker lite med mitt miffogäng, inte så sugen på att vara hemma.. Fast har en massa jag borde skriva och fota.. Usch, nu börjar ångesten igen :) Men inte långt kvar nu, tänk positivt.

Vad är jag gjord för egentligen?

Alla vill väl ha något de kan identifiera sig med och känna att det här, det är "jag". Det man tänker på allra först när det kommer till mig är väl att bild och teckna är jag.. Eller det är iallafall vad jag tror folk tänker på ( tätt följt av flummig, galen och kul skulle jag tro ) men det är absolut inte vad jag själv innerst inne tycker. Visst är det okej att säga jag är en estet, jag målar och jag är hyffsad. Men jag vill ha någonting jag är riktigt bra på, något som jag kan vara stolt över istället för att bli missnöjd och besviken hela tiden. Perfektionist... och oerhört självkritisk.

Men ändå så tänkte jag idag att för att pigga upp mig själv lite och för att få tiden att gå så ville jag sätta mig och måla något.. Men jag har inget tålamod för det, blir det fel så blir jag arg och vill helst inte försöka igen. Jag har grunder som skulle kunna gå och bygga på till något som kanske skulle kunna bli bra, men jag har inget psyke för att klara av att bygga upp de.. Misslyckande och "fula bilder" klarar jag inte av, orkar inte med det.

Läste iallafall igenom min favoritbloggar istället och fastnade hos Elin.. Sen helt plötsligt började jag mig på att försöka teckna av det jag såg på skärmen, vilket var en utmaning.. Aldrig ens försökt teckna av någon med ett riktigt leende förut, munnar måste vara det absolut värsta att teckna av i ett ansikte, tycker jag. Det tog en stund och nu är jag trött på att sudda, sucka och vara irriterad på mig själv för att jag inte har någon naturbegåvning som gör allting lätt. Låter jag gnällig och kräsen? Det är jag
  

Elin är tok söt på orginal bilden och jag tycker jag tappade allt de söta och glada i min teckning.. Ska jag börja peka på felen så är munnen det första som irriterar mig, den ser konstig och är lite för liten, tänderna blev bara fel och tonerna och skuggorna är fel. Ögonen, dom är förstora och förljusa och ser inte "riktiga" ut. Skoggorna i ansiktet, teckningen ser inte ut som Elin och ser lite för runt ut, näsan ser fel ut. Ja.. sen att jag inte orkade försöka mig på något hår är en annan sak-


Hade jag inte haft en blogg så skulle denhär teckningen hamnat i en låda och fått stannat där, ytterst få som jag tillåter få se det jag själv gjort. Något jag jobbar på att få bort..

I mitt ritblock så hittade jag idag även min riktigt gamla storyboard till The ring som vi pysslade med i rörlig bild för nått år sen.. Den kursen.. jag är glad att den är över, eller vad säger du Frida? :) Där låg ochså min gamla färgglada fågel, en av ytterst få bilder jag har i akvarell.och där låg ochså en gammal karikatyr ( stavning? ) som vi gjorde för riktigt längesen.. Vet inte om jag visat den förut. Föreställer iallafall min stora älskling Zlatan.. Ser ni hans lilla bebis nere till höger? Tror hans fru va höggravid när jag gjorde den.Nån mer som är latmask?

Jag får faktiskt lov att säga godmorgon nu.. Valde att sova bort min lediga dag trots allt :) Men det gör ingenting, jag behövde de.. Dessutom sitter jag här och har apont i halsen, hatar de, vad har min hals emot mig egentligen? Sitter här och funderar på om jag ska äta något eller inte men det lär bara svida till i halsen och jag är inte speciellt sugen.. Men har inte ätit sen lunch igår så ja, de får nog bli en banan kanske.

Deprimerande inlägg idag, känner inte att jag har speciellt mycket intressant att skriva och jag är inte lika "bloggberoende" nu som jag vart tidigare.. Upptäckt att man kan göra annat än och läsa och skriva blogginlägg när man har en ledig stund :) Kanske borde jag fota lite idag trots allt.. Känner hur skolarbeten börjar samla ihop sig på hög nu och jag lär väl ha 2 stycken riktigt jobbiga sista veckor så småningom..

None

Här är första bilden till mitt fotoprojekt.. och jag är inte nöjd med den alls, de blev inte som jag vill och hela projektet är just nu bara en nagel i ögat på mig. Vill bara byta tema och börja om från början igen men har inte tid med sånt och dessutom vore de väl kul om jag kunde ändra uppfattning? Istället för att hata allt jag gör.. Usch, önskar att jag vore en struts ibland så jag bara kunde stoppa huvudet under sanden som i tecknade filmer.

Läskigt..

Jag är nu överflyttad till den nya bloggplattformen... Me tanke på hur varierande bra och stabilt de verkar fungera på alla andra så vet jag inte riktigt om det är bra eller dåligt. Ser skumt och nytt ut.. Men man vänjer sig väl


Uppdate
: Jaha, och där försvann bloggen, kul o se när den kommer tillbaka..

Uppdate2: Haha, jag är tillbaka igen.. Nu verkar ju bloggverktyget funka fin fint.. hoppas de håller sig så :)

Hallå alla charmtroll

Vad gör ni en sån underbar dag som denna? :) Solen skiner och livet är riktigt bra idag, min rygg känns en smula bättre så det går nog över helt snart och jag slipper kolla upp de hos läkare, håll tummarna! Idag har jag inte gjort speciellt mycket, slösade bort massa tid på att åka in till skolan när allting va inställt, designen som vanligt.. Kul att mer än hälften av alla lektioner det här läsåret har gått bort. Menmen, jag käkade med A istället och sen träffade jag lite tjejor och mös ute i solen :)

Vi pratade om allt mellan himmel och jord fast fastnade lite på pojkar och sen balkläder.. De eviga samtalsämnena som aldrig tar slut, haha :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Lite trött som jag alltid är på måndagar, hård natt igår ochså som inte gjorde saken bättre. Imorgon är jag ledig så jag kan ju sätta mig och planera in lite fotande, wiie :)

Ehm.. vad har hänt med spara som utkast funktionen?
Här är fula Ramses förra veckan tror jag... Ignorera hur jag pratar, låter alltid som en smurf när jag pratar med hundar
Dagens Look - 4 maj

image334
Såhär känner jag mig idag.. eller nej, så här ÄR jag idag. Kakor är farliga saker, speciellt såna som har med choklad att göra :) De tråkiga är att vi inte har några kakor hemma.. Inga alls, här snackar vi abstinens :)

Summer beats

image331
image332
image333

Vill bara ut och springa på gröna ängar i solskenet när jag ser såna här fina träd som blommar.. Nästan så jag kan känna hur sommaren luktar när jag ser bilden :) Gräs, blommor, värme, vatten och bara mjukt.. Summer is in the air

Är de verkligen godmorgon nu?

Hallå på er kissekatter :) Jag är lite små sliten, måste lägga mig tidigare ikväll.. 5 mer eller mindre varenda natt funkar inte riktigt, jag blir så trött så trött.. Men har iallafall värktabletter mot ryggen nu så jag kan sova utan att få üsse ryck för att inget är bekvämt :) Idag gör jag nog inget speciellt, kanske jobbar lite med fotoprojektet eller skriver lite idrott.. Måste börja skriva på min religionsfördjupning, den hade jag glömt bort helt.. Sablar :) Vet inte ens vad jag ska välja... Något inom Islam känns så självklart och uttjatat, fast än att jag gärna skulle vilja.. Haha bara en tidsfråga innan jag konverterar :)

Nej, nu ska jag nog försöka äta något och ta en dusch.. Ha en fin dag!

Lite diverse blandbilder

image328
Jag tycker den är fin..

image329
Min gula blomgalenskap fortsätter..

image330
Bild jag tog förra veckan på Ramses, bara för att han är så söt..

Liten sneakpeak..

Har tagit det ganska lugnt idag faktiskt, tog rätt lång tid innan jag väl plockade fram kameran och försökte ta det kortet jag va ute efter.. Vilket va rätt svårt på mig själv tycker jag, hade velat låna någon annans kropp :) Fast hade bleve rätt bökigt det ochså.. Blir inte som jag vill, irriterande :) Sen har jag två olika redigerings varianter just nu och vet inte vilken jag tycker bättre om

image327

Liten tjuvkik på vad jag sitter och jobbar med just nu.. Hade velat va i skolan med ordentliga program

Denna dagen ett liv

Känner ni igen rubriken från Saltkråkan? Farbror Melker va kung när jag va liten och jag drömde alltid om att ha en stor luffsig hund som båtsman, vilket jag ochså fick :) Menmen, just nu ligger jag i sängen och tittar på MTV's Top 20 mest spelat.. Duffy med Mercy just nu och jag verkar vara en av de få i min bekantskapskrets som inte gillar den.. Inget för mig :) Fast nu byttes de låt och Loning for lullabies istället, de är nån som är skit lik den tjejen som sjunger men jag kan inte komma på vem..

Idag hade jag tänkt ta tag i mitt fotoprojekt och göra det jag ska istället för att stå och va fascinerad över varenda liten blomma jag ser :) Börjar bli en sjukdom, men de är så tacksamma objekt, ingen utmaning direkt.. Första bilden jag ska jobba med idag kommer utspela sig i mitt badrum eller om jag ska ragga upp ett lite snyggare och sen ta kort, de ni :) Lite sugen på umgänge ochså så ska försöka att inte hålla på hela dagen så jag får kvällen fri sen

Ha en fin dag allesammans!


That girl is dangerousDen här lyssnar jag på just nu och kommer säkerligen dansa till den senare ikväll, L, M och jag :) Upp me volymen, svep drickat så är vi på G sen.. dangerous ;)


Dagens Look - 2 maj

image324

Såhär känner jag mig idag, som en papperskorg.. De är tomt, det är kallt och stelt.. Jag sitter här på botten tillsammans med äppelskruttarna, filosoferar och samlar navelludd typ..Trots det så är jag rätt glad :)Vill ha dig i mörkret hos migDen här sjöng vi bland annat i onsdags, bra eller dålig? När man är lite små lullig är den iallafall mysig tycker jag

Godmorgon Sverige

Sitter just nu i vardagsrummet inlindad i massa täcken och små glor lite på tv.. Blev så att jag somnade här på soffan igår tillslut, illa :) Men har sovit som en liten gris faktiskt så de är bra.. Har redan nu på morgonen hunnit med tvätten och grejat lite i köket. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Hade tänkt fota lite men vädret är inte riktigt som jag vill och har ingen större lust egentligen. Så vi får se.. Kanske ringer lilla Madde o ser vad hon pysslar med..

Igår gjorde jag inget speciellt, mer njöt av att vara ensam hemma och va sleten utan någonting jag behövde göra.. Tittade lite på film och såg det där Sanningens ögonblick på tv. Rätt kuligt program, igår var det nått manspucko som jag personligen tycker förtjänade en smäll, riktigt svinig. Stackars tjej.. Menmen, nu ska jag nog försöka äta lite frukost och ta mig en dusch sen :)


RSS 2.0