Raindrops are falling on my head

Känns inte riktigt som sommarlov med de pissiga vädret utanför just nu.. Men jag är väl bortskämd, vill ha det soligt och fint, sugen på att ligga ute och läsa. Har några böcker som väntar på mig.. den lilla gömda bokmalen i mig är sugen :) Igår var de även kvartsfinal mellan Spanien - Italien och spanien vann tillslut på straffar, inte riktigt vad jag hade hoppats på men spelar ingen roll. Ikväll är det tomt nog ingen fotboll, vad ska man då se på? Lite små sjuk o hängig för tillfället så sker inte så mycket action känner jag på mig, fast visserligen har jag lite halft bio inplanerat..

Idag har jag även tänkt att beställa mina pennor , nyfiken och ivrig på att få testa dom.. något nytt jag kan pyssla med :)


Drömde även en riktigt sjuk dröm inatt.. Jag skulle gifta mig med en pojk som jag inte kände och som jag aldrig pratat med men ändå var det självklart för både min och hans släkt att vi skulle gifta oss. Drömde om allt fixandet innan, klänningen, håret, pillande, cermonin och allt.. Va lite små roligt faktiskt :) Sen efter bröllopet så blev vi ensamma för första gången och var nästan rädda för varandra, jag fick den stelast kramen jag någonsin uppleft. O sen skulle vi iväg på smekmånad och ja.. Allt va bara väldigt lustigt och obehagligt, glad över att vakna ogift :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Du får lägga upp dina illustrationer och teckningar sedan när du fått pennorna, jag är nyfiken på att se hur det blir :) Är sugen på att börja måla lite med tusch jag också!Du är inte ensam med skumma drömmar kan jag säga... drömde om jobbet och att en tant blev galen för att jag inte hjälpt en annan tant i säng... så hon försökte döda mig med den rosa nagelsaxen hon har på sitt rum, jag skrek rätt ut och efter en evighet kommer några nunnor springande med nån konstig snubbe... och ja. Var alldeles kallsvettig när jag vaknade! :P

2008-06-23 @ 13:54:14
URL: http://unknown666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0