Jag är inte längre tusch oskuld



De va lite knivigare än vad jag hade väntat mig att undvika streck i fälten.. fungerar inte direkt så som det gör med en pensel, där kan man ju iallafall släppa ytan, gjorde jag det här så fick jag streck. Haha sen  ser jag nu att jag vart så inne på färgläggandet att jag slarvat rejält med konturerna, ögona är snea, näsan är sne och det är ju inte så porportionerligt :) Men om man ignorerar detaljer osv. så tycker jag inte det gick så fruktansvärt kasst för ett första försök. I slutet gav jag tillochmed upp som resulterade i de kneppa små sträcken på vänstra kinden, blir så hårt på golvet efter en stund som är min "arbetsplats".

Den svarta konturpennan som kom med var förövrigt inge bra, kletade sig för mig hela tiden. Av gammal vana så var jag hela tiden där med mina fingrar och försökte "skugga ut" färgen, så som jag gör med mina blyerts teckningar och även när jag jobbar i akryl eller olja. Haha gick inte så bra här :)

Men kul var de! :) Blir nog ännu roligare sen när jag "förstår pennorna".. Imorrn tänkte jag försöka mig på att teckna landskap istället.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Men det vart ju riktigt bra, i alla fall för att vara ett första försök :)

2008-06-26 @ 21:23:46
URL: http://unknown666.blogg.se/
Postat av: © K A T T A

Precis! :)

Näe, jag höll på att teckna för några år sedan, men om jag ska vara ärlig så är det grafisk design / fotografi som är min stora passion. Jag finner ingen direkt ro heller att sätta mig ner och rita.

Sitter bara och blickar på mot kameran istället :)

2008-06-27 @ 08:13:49
URL: http://fakkors.blogg.se/
Postat av: Fatma

Fin bild! :)

2008-06-27 @ 16:23:01
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: äma

jag säger bara ... wow! :O

helt otroligt bra ju.

2008-07-10 @ 20:08:36
URL: http://eexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0