Underhållande reklam

I designen just nu så håller vi på med reklam och marknadsföring (eller ja, vi gör det och "läraren" dyker upp ibland) och en reklam som jag förmodligen aldrig kommer glömma är "Hej Kaj, Hallå Bojje" reklamen :) De bubblar av skratt i magen varje gång ja ser den.. Underbar. Sett på den fem gånger i rad innan jag börja skriva det här inlägget.Men den reklamen som fått mig att skratta mest är trot eller ej en sån ihop plocks snutt från Kustbevakningen :) Visar ett klipp när två stycken pojkar är på en skjutbana och håller på, sen skuttar de förbi ett litet rådjur och den ena killen säger på en sån bred göteborska så de finns inte "Men, de e ju bambi" :)

Sen finns det väl ingen som missade Sony Bravia's "studsbolls reklam", den är ju bara fin.. Musiken är bra och jag blir fascinerad på alla dessa studsbollar varje gång :) Jag vill ochså ha en massa studsbollar, tänk bara klopprandet i marken när alla dedär studsar ner.. De är nog första reklamen som jag har med nöje sett "behind the scenes" till.
Men knepigt nog reklamen som i princip alla nämner just nu när man frågar vilken reklam de tycker är roligast så blir svaret "kavli reklamen me den dansande ungen".. Och jag fattar inte :) Tycker inte den är speciellt rolig alls, ungen är inte speciellt vacker och allt jag tänker på när jag ser den är bubblans va kletigt att ge en unge räkost... Är jag lillgammal och förstörd, eller vad är de för fel? :)
Vilken är eran favorit reklam eller är de onödiga störningsmoment bara?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0