Så trött, så trött...

Kom alldeles nyss hem från en lång skoldag, hela min kropp är som en död säl nu :) Måndagar är bland de värsta dagarna och jag blir alltid helt slut utan anledning egentligen.. Idag har vi inte gjort sådär jätte mycket, nutkon satt vi mest av tiden i brist på annat att göra. Men på idrotten, haha jag finner inte ord.. de va speciellt :) 2 av de riktiga "esteterna" som höll i dagens lektion och vi hade lekar, väldigt speciella lekar. Det började med en uppvärmning till en sån där gympa film från 80-talet med en instruktör som tjoade och sa hur man skulle göra. De roliga var att ledaren var en mörkhyad rätt biffig kille, men de hade dubbat den till svenska och använt sig av en otroligt kvinnlig pipig röst ;D "Kom igen nu då, kom igen.. Ta iiiii från magen och så ser vi glada ut, le allihop" Haha så jävla underbart.

Sen gick vi vidare till att leka ballongleken som gickt ut på att knyta fast en uppblåst ballong runt vristen och sen springa runt och försöka smälla alla andras.. Tror minst 8 esteter höll på att dö av hjärtattack när ballongerna smällde :) Jag var inge bra på det här, var så dålig så jag lyckades trampa sönder min egen ballong, applåder till mig. Till nästa lek delades vi upp i lag och fick ett varsitt lakan som vi skulle krypa in i två och två och sen springa stafett utan att se någonting knappt, rätt roligt att se på måste jag erkänna och mitt lag vann! :D Sen skulle vi hoppa säck tillsammans i lakanen och ja.. Så höll resten av lektionen på, de är så vi på estet har idrott!

Sen hade vi design trot eller ej :) Fick en ny uppgift och skulle göra en så kallad mönsterrapport men det blev mer att vi skulle göra en varsin bård med mönster på. Först teckna upp, föra över på ett tjockare papper (3 mm) och sen skära ut mönstret med rakbladskniv så vi fick som schabloner för att sen måla på ett annat papper.. Va inte sådär överdrivet spännande och klockan 4 på eftermiddagen är man rätt trött och de va hårt som fan att skära igenom pappret, men jag lyckades :) Valde att göra små rosetter för det tycker jag är fint, egentligen är det ett rosettband men jag tänkte lite fel och själva "hålen" i rosetten kom inte med, men det får duga.

image228 image229

image230Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0