Lååånga timmar med nålen

Shit vad trött jag är nu.. Har suttit och sytt sen jag skrev senast typ, förstår inte hur någonting så litet kan ta så lång tid.. :) Men nu är det klart! Alla dockorna har kläder på sig och de fattas bara att jag syr fast hår och lite öga, näsa och mun. De värsta var att vid lunch ungefär så gick glödlampan i min lampa och jag orkade inte (nådde inte upp med pall) för att kunna byta den. Så jag satta mig mellan sängen och väggen, vilket är ett utrymme på mindre än en halvmeter ungefär, under fönstret för att kunna se något :) Min nacke och rygg mår inte så bra nu.. timmar på golvet nerböjd är ingen hit! :)

Tycker de blev relativt bra faktiskt.. Hade inga direkt snygga tyger och det var otroligt pilligt och då menar jag galet pilligt att sy såna små kläder. Men dockorna ser inte lika fula och knepiga ut längre :) Nu ska jag lägga mig i sängen och se slutet på "40 year old virgin".. sett den förut och jag tycker synd om killen, kan inte tänka mig hur de skulle va. Tänk på alla människor som kanske aldrig hittar någon och aldrig har sex i hela sitt liv.... Deprimerande..

image252

   

Orkade inte gå och låna D60'n så jag tog kort med mobilen.. Kassa bilder, men ska visa er ordentligt sen när jag sytt på håret och de har fått ansikten.. Dom två i mitten är mina favoriter, jag är riktigt inne på rosetter just nu, så fint :)

Ps. Nästan allting är sytt för hand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0