I am a festis

Hej mina vänner små :) Kom precis hem efter en kort bra dag och vet ni vad jag fick veta idag? Vi är lediga imorrn! Vilket innebär att från och med nu så är det "helg" för min del med studiedagen på fredag ochså.. Wiiie :D Vad ska jag göra med min extra helg? Kanske kan jag åka bort på fredag och fota lite.. Fast en kompis fyller år på kvällen och jag vill inte bli för trött.. Hm :) Imorrn är det iallafall dags för den planerade Miffodagen med film osv. Så det blir mys..

Lämnade in mina kära dockor till min handledare idag ochså, kändes lite jobbigt i hjärtat att lämna dem ifrån mig :) Hade precis gått ifrån att titta på den med ångest till lycka.. o nu är de borta. Men förhoppningsvis så tar han inte allt för lång tid på sig att gå igenom dom... Undrar va han tänker göra, titta under kjolen på dem? :)

Nu ska jag försöka äta lite mat och sen gå ut och springa en stund tror jag.. På riktigt spralligt humör! Haha just ja, rubriken :) Jag passade på att köpa mig en festis på väg hem från skolan, jag är nämligt en STOOOR sucker för festis :) Min favorit är den gröna "Guanabana pineapple" nu på sommar/våren.. eller blodapelsin. På vintern så dricker jag svartvinbär.. Jag dricker förmodligen mer festis än vad som är normalt kanske, men jag älskar de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0