Esteterna gör uppror

Haha om de vore så väl, nejdå.. Vi är så goa och snälla så :) Kom precis hem från skolan efter en låång bilddag, men fått en hel del gjort idag tycker jag. Mitt landskap är klart och fotat för bildspelet som ska vara med i en uppvisning nästa vecka, jag är inte speciellt nöjd med mitt landskap. Inser nu i efterhand att jag blev lite vårdslös med färger och blandningar, de är inte speciellt snyggt estetiskt sett, men de var roligt att få pillra och inte bry sig om hur de blir :)

Nästa vecka så börjar vi på något nytt... och vet ni vad? Vi får välja själva :D De blir vårt sista arbete i bildkursen, så det är ungefär som ett "slutprov" och våran sista chans att göra något.. Sen tar det slut, inget mer snyltande på färger och material. Det absolut sista jag gör bildligt i mitt gymnasieliv. Shit :) Så vad ska jag välja? Först funderade jag på att göra det jag faktiskt kan, teckna med blyerts, och vill göra riktigt stora teckningar. 1x1,5 meter ungefär. Skulle va roligt att få pröva på att göra någonting så stort och få det bra med proportioner osv. Men sen fundera jag på om jag ska välja att göra någonting i foto istället.. Sen blev jag sugen på att jobba i dator... Svårt :) Men teckningsplanen är det som jag tänkt mest på, får se hur de blir..

  

image211

Här är mitt bidrag till bildspelet.. Haha ja, vad ska man säga? Dagislek, men rätt okej

Medan vi grejade med bilderna för bildspelet så passade jag på att kolla igenom min mapp, hade inte speciellt mycket bilder där eftersom jag inte tagit något digital utan bara hållt på med analogt. Men hittade två bilder som jag scannat in. De är tagna för ett arbete som handlade om självporträtt och familj. Inget redigerande utan det är jag som lyckats ta så mörka bilder, systemkameror är inte min grej :) Får aldrig ordning på alla inställningarna med slutartid osv.

image212


Här är mitt familjeporträtt.. Lite personligt de här.. Bollen längst bort "föreställer" iallafall mig..

image213

Det här är självporträttet för "fadersfiguren"  i mitt liv..

Det här är ju egentligen två bilder från en bildserie, har alla andra här hemma i en mapp, ska se om jag kan få tillgång till en scanner så jag kan visa er helheten..


Kommentarer
Postat av: anna

åh äslkade alla bilderna! vilken känsla, vilken stämning!
vackert!

kram!

2008-04-01 @ 19:27:47
URL: http://pyttis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0