Årsredovisning 2008

Januari:
Hade inte börjat blogga än och livet rullade väl på som vanligt och jag började min sista termin i gymnasiet.

Februari:
02 02 08, de va datumet som min blogg väcktes till liv. Minns inte riktigt varför jag bestämde mig för att börja blogga, misstänker att jag bara mest ville va en del av "blogg-världen" då jag läste en del bloggar och lärt känna en del personer. Bloggade mest och skit och strunt, började på mitt dockprojekt sakta men säkert och tillbringade många djävliga timmar med min symaskin "Göran". Skrev även några Dagens konst inlägg som jag tycker de är lite synd att jag har slutat med..


Mars:
Bloggar om kläder, fest och försöker utveckla min bloggdesigner. Vid de här laget är jag helt förlorad i kodernas värld :) Minns att jag brukade sitta i flera timmar och fattade ingenting.. Hade ju inga kunskaper eller koll alls på det här innan jag började blogga. Går även med i Tjejsnack som förövrigt är nerlagt numera.. Synd, va lite små kul att få frågor att svara på varje vecka. De här är även en stor hockey månad :)


April:

Jag börjar fundera seriöst på att skaffa mig en systemkamera, min lust efter att fota kom smygandes väldigt snabbt och plötsligt tänker jag inte på något annat. Börjar fota lite smått men det är inga imponerande bilder direkt och den 14 mars har jag en egen kamera!! :). Har annars fullt upp i skolan och bloggar tidigt varje morron innan jag pallrar mig iväg.. Väldigt tråkig blogg. MEN, mina dockor blev klara tillslut :)
Maj:
Fotar allt mer och mer och börjar på mitt slutprojekt i skolan, vilket är en bildserie jag fortfarande är väldigt nöjd med. Har planer på att förstora upp något av fotona och sätta upp på väggen. Annars är det här en stor pluggmånad, jag kämpar som en idiot för att hinna klart med alla uppgifter inför studenten. Börjar även teckna med blyerts igen.Juni:
Juni är min döda månad.. Har ett uppehåll på två veckor minst om jag inte minns fel och händer massa skit i mitt liv. Men jag kommer tillbaka och börjar intressera mig av Tusch teckningar tack vare duktiga Anna. Gör även en intervju med henne, fast via mail då :) Köper min promarkers och börjar teckna lite smått själv ochså..
Juli:
Juli juli juli.. Sommarens stora månad :) Jag bloggar inte speciellt mycket utan roar mig mest med mina vänner och håller till i stugan i värmland. Fotar fåglar och allt annat jag känner för och lägger upp min första teckningsguide som förövrigt stendog direkt då de va svårt att filma och teckna samtidigt.. Massa fina teckningar den här månaden som egentligen bör ses i verkligheten, fint som snus.Augusti:
Jag jobbar som målare i 2 veckor ungefär.. en upplevelse jag aldrig aldrig gör om igen. Fyfan för att måla hus ute när de är som allra varmast på hela sommaren. Usch :) Dessutom förlorar jag min käre ipod till regnet och sörjer.. Men min rosa samsung har gjort det lite lättare för mig. Lite pyssel men bloggar inte speciellt mycket.. Mest festar o roar mig.

September:
Försöker blogga lite mera nu när hösten närmar sig och bestämmer mig för att lära mig mer grunder på kameran så jag så småningom ställer in allting manuellt. Gick väl lite sådär, väldigt dåligt med inspiration och min kreativa sida dör helt i september.. Wake me up when september ends.. Händelser i mitt liv gör att jag blir tvungen att flytta men har ingen aning om hur eller när eller vart. Oroande månad.

Oktober:
Lägenhetsvisningar, lite fotande, blir kär, gör en design redovisning och bloggar lite sådär lagomt mycket. Vanlig trist oktober månad.
November:
Blir tok kär <3 . Bloggar om lite ditten och datten, skriver en önskelista bland annat och blir helt förälskad i ljus och fyller hela mitt rum med vita snöbär dofter och jordgubb/kiwi. Spelar super mario 64 och tar alla 120 stjärnor.. HahaDecember:
En upprepning av november och tillslut kommer det nya året! Woho 2009___________________________________________________________________________

Mina 5 favorit foton från året:En av mina första bilder som inte ens fotades med min egen kamera, vet inte varför.. Gillar den bara.Mest för att jag gillar ljuset och "ådrorna" i blombladen..Egentligen kunde jag lagt upp hela serien som favoriter men bestämde mig för en.. Utskriven är konstrasterna så fina, hårda fast ochså mjuka..Sommar sommar sommar.. ÄlskartLite otippad bild kanske? Men jag gillar den


Nu blev det ett väldigt långt inlägg här och lite väl jobbigt att läsa kanske.. En bra jävla stund tog de och knåpa ihop skiten och det är förmodligen en smula osammanhängande, men de får va :)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Åh, det är kul att läsa såna där sammanfattningar - men fy sjutton vad svårt det måste vara att göra dem :P I alla fall med mitt minne.Jag älskar verkligen dina tuschteckningar, hoppas du kommer igång med det igen! Bilderna är också mysiga, gillar den på blomman. Hoppas du får ett bra 2009 :)

2009-01-06 @ 20:28:45
URL: http://unknown666.blogg.se/
Postat av: annica

Åhh du verkar ha haft en bra år :D:D

2009-01-07 @ 13:47:43
URL: http://annecca.blogg.se/
Postat av: emma

Det var riktigt kul att läsa! (:

Jag håller med Rebecka där, alla dina teckningar är fantastiska och speciellt dem med tusch!

2009-01-23 @ 16:05:01
URL: http://eexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0