Tänker göra ett litet försök.

Alla som är någorlunda insatt i bloggvärlden har väl sett alla dessa gratis sidor som finns överallt där man samlar poäng och värvar folk? Jag är riktigt trött på alla kommentarer där folk bara försöker värva så jag har faktiskt aldrig själv värvat någon eller bett någon bli medlem, inte ens mina vänner, haha :) Men nu tänkte jag göra ett litet försök, så om ni läser det här och inte är medlem på någon av sidorna, kan ni inte bli medlem då? Kostar ju ingenting och vill ni inte själva samla poäng osv. så kan ni väl göra det för att hjälpa mig lite? Jag vore tacksam :)

Gratisgen.se : Den sidan som verkar lättast att faktiskt få ihop poäng på

Gratismode.se : Ny bra sida som de är lätt att samla ihop poäng på, speciellt eftersom den är så ny ochså

Gratismakeup.se : Även pojkar kan bli medlem tycker jag, va inte rädda för makeup ordet :)

Gratisbio.se : Den här sidan är svår och är besviken på den faktiskt, inga av mina poäng registreras någonsin och tycker det är riktigt töligt. Tydligen räknas inte de the little people.. Dessutom måste den man värvar faktiskt samla ihop 100 poäng själv innan jag får ut något av det. Men kanske finns de hopp :)

Gratisgrodan.se : Ochså ganska svårt, men om ni bara blir medlem och sen prova lovefilm.se gratis i en månad. Jag har provat det och de funkar bra. Så får jag min värvning :)

Såå, nu var mitt patetiska värvnings raggning slut :) Skulle bli glad iaf

Kommentarer
Postat av: Sofia

- fin bloggdesign:)

2008-10-22 @ 22:00:33
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0