"Mia - Sanningen om gömda".

Väldigt intressant läsning här måste jag säga, trillade in på journalistens Monica Antonsson's blogg nyss och eftersom jag läst alla Marklunds böcker och Gömda var dessutom den första boken jag läste så blev jag väldigt nyfiken. Bloggen handlar till mesta dels om Monicas bok som kommer ut snart och påstår sig vara den riktiga sanningen om Maria Eriksson och hennes liv. Ni som läst böckerna om Mia (Gömda, Asyl, Mias hemlighet) vet ju vad det handlar om. Under flera år blev hon hotad och förföljd av sin föredetta man som hon hade ett barn med, de va mordförsök, tragedi, flykt osv. Men Monica säger att mycket är påhittat och att hennes bok ger en helt ny syn på historien.. Bland annat vem mannen med de mörka ögonen är och hans version av det hela.

Gå in och läs, vad tror ni, har Marklund och Mia "piffat" upp sina böcker från sanningen för att göra det mer intressant kanske eller vill Monica enbart tjäna pengar och locka folk med "sanningen"? Jag tänker iaf läsa boken.."Gömda - en sann historia".. eller inte?

Kommentarer
Postat av: Rospiggen

Jag har också sett den här bloggen och blivit nyfiken och har ett inlägg hos mig om detta - jag kommer att läsa både Vingklippt och Monicas bok :-)

2008-11-18 @ 13:32:26
URL: http://www.metrobloggen.se/piggen
Postat av: Ann Helena Rudberg

Det står klart vid det här laget att Liza Marklund har olika sidor. Och att hon uppenbarligen har byggt sin karriär på lögner. Precis som Sefastsson drabbar det journalistkårens trovärdighet.Läs också min blogg: www.annhelenarudberg.blogspot.com

2008-12-07 @ 11:23:20
Postat av: Janne

Jag tror ju inte att Mia Eriksson fått asyl i USA som förste svensk någonsin om det inte funnits ordentligt med skäl, så jag är nog rätt skeptisk till Monicas bok.

2008-12-10 @ 02:35:13
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21512/
Postat av: Ramona Fransson

HejJag har varit en av få som fått lov att läsa, Mia sanningen om Gömda, av Monica Antonsson , i förväg. Först och främst fick inte Mia asyl i USA, detta är bara en av alla lögner som motbevisas i Monicas bok. Boken av Monica är ett mästerverk. Även boken Vingklippt sanningen om stiftelsen Paradiset, är en länk till Mia Eriksson och därefter Liza Marklund. Om man tror att dessa böcker kommer att göra att det svänger till inom litteraturvärlden, tror man fel, det kommer att bli ett helt jävla fyrverkeri! På förlagets sida www.anomar-forlag.se klicka på Ramonas blogg och rulla, för jag har lagt ut domstolsutlåtanden, som föga stämmer med Gömda. Om Liza Marklund har hört av sig? Skojar du?

2008-12-11 @ 15:39:59
URL: http://www.anomar-forlag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0