Inlåst i en bäddsoffa.

Japp, titeln stämmer, idag lyckades jag låsa mig inne i en bäddsoffa. Så typiskt mig. Det hela började med att nu i flytt tider så  tänkte jag göra mig av med den stora klumpiga bäddsoffan som jag endast behållt för att jag ärvde den av min gammelmormor. Men grejen är att jag gillar den inte ens och dessutom är den riktigt obekväm att sova i. Det är en tresitts soffan med sån tung insatts i som man liksom drar upp och sen vecklar ut.

För att få ut soffan från rummet var den tvungen att skruvas isär och de skruvarna va inte lätta att komma åt kan jag lova, efter mycket krånglande så slutade det med att jag desperat ålade mig igenom en springa ner under själva madrassen för att nå. Men vad tror ni händer? Självklart smäller soffan igen och kvar ligger jag ihoptryckt inuti soffan!!! Så där ligger jag i en väldigt knepig vinkel bland massa järnrör och kommer inte åt för att trycka upp den väldigt tunga madrassen. Hade inget val.. Jag fick ropa på hjälp..

De enda min räddare i nöden såg när hon kom in i rummet var ett par fingrar som stack upp ur hörnet av soffan.. Bra dag.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha, nää men stackare! Jag skulle få panik!

2008-12-02 @ 17:24:18
URL: http://unknown666.blogg.se/
Postat av: Mats

Som tejprullen... bara lite större :D

2008-12-03 @ 22:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0