Min senaste kärlek

Jaaa, jag är i överlag inte överdrivet tjejig.. Tycker jag :) Fast det blir väl värre med åren, haha låter som nån slags sjukdom, tjejbacillerna slår till! Men väskor har jag alltid vart ovanligt förtjust i jämförelse med annat :) Just nu har jag ungefär 8 finare väskor som jag växlar mellan när jag känner för det.. Sen ett antal andra mer "släp och släng väskor" jag inte bryr mig någe vidare om.. Detta tycker jag är lite :) Men de tycker tydligen inte vissa pojkar... ;)

Det här är min senaste kärlek som jag fick härom dagen, fick :) Jag börjar bli allt bättre på att ta emot presenter, förr har de vart helt omöjligt och jag har bara känt ångest över de, men iallafall.. En brun fin stor friis&company med en tillhörande lite plånbok/börs med sån knoppknäppning :) Tok fin.. Har inge kort på den tyvärr..

image265image266

Halvkassa bilder som jag tog häromdagen när jag hade bråttom.. Men ni får leva me de, den är mycket finare än va de ser ut :)

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

haha ja men jag tycker man ska vara tacksamma för att man får kommentarer och glädjas för alla de sötnosarna som läser ens blogg... tycker detä r lite rått att bara läsa och låta bli att svara :P
Klart att jag inte svarar på precis alla kommentarer, men jag försöker svara så mycket jag kan och så mycket jag har tid att göra det... Läsarna måste ju förstå hur mycket hag uppskattar dem och deras små ord :) Även fast man är en stor bloggare, så får (kan) man inte glömma bort det... :)

2008-04-15 @ 17:40:44
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: nadja

wow snyggväska

2008-04-16 @ 18:38:36
URL: http://rosalady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0