Ganska meninglös dag hittills

Som ni ser så är jag hemma tidigt idag igen.. Blev inget betongande för min del, designklassen blev uppdelade i två grupper och självklart är jag i den som inte får gjuta förens nästa vecka. Hade jag vetat de så kunde jag dragit hem redan vid 1 istället för halv 3, menmen.. Otroligt fin dag iallafall :) Bestämde mig för att skämma bort mig själv när jag missade lunchen och köpte en baguette till mig själv på vägen hem + en festis! Vad annars :) Satt på uteplatsen nyss och läste en bok och käkade samtidigt.. Kändes bra.

På idrotten idag så körde vi vollyboll för sista gången i vårt gymnasieliv.. Lite trist :) Alla var på G idag och vi fick faktiskt lite spel ibland, woho, esteterna la manken till :) Fast vissa gick ut och gick med stavar istället... Jag har vart på lite dåligt humör idag som mitt kära miffogäng fick ta smällen för, riktigt pms-monster.. Va så arg förut så jag vet inte vad.. Men lugn och fin nu :) Fick precis ett mail från onoff om att min kamera är skickad! :D Underbart... Snart snart snart kommer den!

Imorgon ska vi förövrigt ta kort till studentboken och min klass har bestämt sig för baywatch tema :) Litet internskämt som vi har i klassen, en grej vi ville göra i 2an för de nya ettorna som kom då men stoppades pågrund av att vissa lärare och föräldrar tyckte de va alldeles för stötande... Mesar :) Men vi ska iallafall klä oss i baddräkter allesammans och Anton som är klassen enda kille ska vi limma brunt garn på bröstet ( pojken har inte ens ett fjun på kroppen ) och så ska han få va Hasselhoff, estet pimpen :) Haha ska bli kul faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0