Bloggen är tillbaka igen

Vart lite tomt nu i två dagar pågrund av plattformsbyta av Blogg.se, men nu är jag tillbaka :) Tyvärr gick de ju inte som killarna ville och inget byta har skett.. Lite trist, dessutom är det segare än vanligt, men kanske beror på alla bloggberoende som nu strömmar tillbaka igen.

Men något riktigt roligt iallafall, lördagen innan allting lades ner så hade jag besöksrekord :D Jag fick från det gamla på 24 till 84. Haha, ja vet att det inte är speciellt mycket, men jag är löjligt stolt över det vilket fall som helst :) Men anledningen var väl hela Elin "Nevnarien" galenskapen när folk letade efter en skyldig copycat.. Men jag är glad trots att förmodligen ingen av de nya besökarna lär komma tillbaka.. :)

Livet har återgått till det normala igen, skolan började igår och det var lika segt och roligt som vanligt. Blev ingen design igår chockerande nog (de är vanligare än att vi faktiskt har lektion) så därför har jag inga bilder. Tydligen har skolan totalt inköp stopp nu ochså vilket drabbar oss esteter rätt hårt... Inget material, inget skapande. Idag är det 6 timmars bild som gäller och vi fortsätter med landskapen som skall bli klara idag.

Mhmm, nu ska jag åka till skolan och sy... Önska mig lycka till ;)

Kommentarer
Postat av: Erik Keding

Kul med besökarökningen :D :D

Att blogg va nere sög.. :(

2008-04-01 @ 13:22:29
URL: http://theartist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0